Samsung Galaxy S2 Plus voorzien van snellere processor

Er doen diverse geruchten de ronde waarin gesteld wordt dat Samsung werkt aan een nieuwe versie van de Samsung Galaxy S2. Het zou hier gaan om de Samsung Galaxy S2 Plus.

Of het toestel daadwerkelijk de naam Samsung Galaxy S2 Plus gaat krijgen is nog maar de vraag. Deze naamvoering duidt er wel op dat er niet veel verschil zal zijn qua specificaties met de reeds uitgebrachte Samsung Galaxy S2. Het is aannemelijk dat de Samsung Galaxy S2 Plus uitvoering de beschikking zal hebben over onder andere een 1,4 GHz dual-core processor, 1 GB aan RAM werkgeheugen en draaiend op Android 2.3.4 uiteraard voorzien van Samsung’s eigen TouchWiz interface. Vooralsnog lijkt het erop dat de processor de enige vooruitgang is in de specificaties.

Het verhaal is tot op heden nog niet bevestigd dus het kan ook zo zijn dat de naam van de nieuwe Samsung Galaxy S2 nog zal afwijken. Het kan ook nog zo zijn dat Samsung het toestel onder dezelfde naam namelijk als de Samsung Galaxy S2 gaat verkopen. Meer informatie over deze Samsung Galaxy S2 Plus volgt zodra deze beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>