Samsung Galaxy S2 gaat de ruimte in

Deze maand wordt de Samsung Galaxy S2 de ruimte in gestuurd. De Galaxy S2 is niet het eerste Android toestel dat de ruimte wordt ingestuurd want in december vorig jaar stuurden Google medewerkers de Samsung Nexus S al de ruimte in. Hieronder zie je een filmpje van de ruimtemissie van Samsung’s smartphone.

De Galaxy S2 is een smartphone welke zeker tot hetzelfde in staat is als de Nexus S gezien de specificaties. Het idee van Samsung is om gebruik te maken van de diverse geavanceerde hardware aan boord van de Galaxy S2 en hier uitvoerig testen mee te doen.

De Galaxy S2 begint 14 juli aan een lange vlucht aan een speciale ruimteballon. Deze ruimteballon zal de Samsung Galaxy S2 uiteindelijk tot een hoogte van 30 kilometer boven de aarde brengen op 15 juli. Het hele evenement wordt live uitgezonden op Ustream. Hieronder zie je een video van de voorbereidingen voor de ruimtemissie van de Samsung Galaxy S2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>