Samsung Galaxy S2 al drie miljoen keer besteld

Tegen het einde van vorige maand waren er maar liefst 3 miljoen exemplaren van de Samsung Galaxy S2 besteld. De Galaxy S2 volgt het succesvolle toestel, de Samsung Galaxy S, op. De Galaxy S2 wordt op korte termijn in Nederland verwacht.

Verschillende providers hebben pre-orders gedaan bij Samsung. Gezien de cijfers lijkt de Samsung Galaxy S2 een enorm succes te worden net als zijn voorganger. Van de Samsung Galaxy S werden ongeveer 10 miljoen exemplaren verkocht.

Samsung Galaxy S2

Sneller en dunner
Er is behoorlijk wat snelheidswinst geboekt bij de Galaxy S2 ten opzichte van zijn voorganger. Niet alleen is de S2 sneller maar het toestel is ook dunner. De smartphone is voorzien van een 4:3 inch display welke een resolutie van 800 bij 400 pixels ondersteund.

Camera & besturingssysteem
De Galaxy S2 is voorzien van een 8 megapixel camera en is in staat Full-HD (1080p) video opnames te maken. Verder is het toestel uitgerust met de zogenaamde NFC techniek wat onder meer gebruikt kan worden voor het voltooien van mobiele betalingen. Het toestel draait op Googles besturingssysteem Android. Het gaat hier om Android 2.3 waar Samsung het eigen Touchwiz aan toegevoegd heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>