Nieuwe update Samsung Galaxy S2

Nog niet zo lang geleden bracht Samsung een tweetal updates uit en ondertussen is de derde update voor de Galaxy S2 ook alweer een feit. De eerste twee updates waren ongeveer een week na de lancering van het toptoestel van Samsung beschikbaar gesteld en deze zorgden ervoor dat de Swype tekstinvoer en de autohelderheid verbeterd werden.

De update kan worden geïnstalleerd middels de Samsung Kies applicatie maar deze is tot op heden nog niet overal beschikbaar. Deze firmware update zorgt ervoor dat het firmware versienummer van Galaxy S2 verandert van XWKE2 naar XWKE7.

Bezitters van de Galaxy S2 die de update uitgevoerd hebben melden verschillende verbeterpunten. Zo is Samsung Apps van een update voorzien, de batterijduur lijkt te zijn verbeterd evenals de snelheid van het opladen, er is beschikking over meer RAM-geheugen bij het opstarten, de camera heeft een update gehad wat resulteert in foto’s van een hogere kwaliteit en de zoomfunctie is verbeterd.

Samsung had al aangekondigd met enige regelmaat updates uit te gaan brengen voor de Galaxy S2 en lijkt dit tot op heden ook na te leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>